Kameraseuran kuvista sisältöä lehteenkin

Jämsän Seudun Kameraseura sai Viljo Järvisen kulttuuripalkinnon.

9.12.2022 6:00

Jämsän Seudun Kameraseura palkittiin Jämsän kaupungin itsenäisyysjuhlassa 3 000 euron suuruisella Viljo Järvisen kulttuuripalkinnolla.

Viljo Järvisen kulttuuripalkinto on perustettu Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017. Järvinen testamenttasi Jämsän kaupungille omaisuuden, jonka hän osoitti käytettäväksi kulttuurin edistämiseen.

Kulttuuripalkinnon ovat aiemmin saaneet kir­joit­ta­ja-oh­jaa­ja, toimittaja Risto Ha­ko­la, Hallinportin Il­mai­lu­mu­seo, Kuoreveden Nuo­ri­so­seu­ra Nysä, mestaripelimannni Katja Lampinen ja Suomen Huopayhdistys Filtti.

Jämsän Seudun Kameraseuran saaman palkinnon perusteluina ovat yhdistyksen ansiot valokuvataiteen saralla ja pitkäjänteinen, vuosikymmeniä jatkunut valokuvausharrastuksen edistäminen. Harrastajia on riittänyt kuuden vuosikymmenen ajalle, ja seuran puitteissa on tallennettu valtava määrä jämsäläistä kulttuuriperintöä.

Kameraseuran työstä saavat nauttia myös Jämsän Seudun lukijat viikoittaisen Kameraseuran Päivän kuvan myötä. Kuvissa näkyvät erityisesti ajankohtaiset ilmiöt, kuten voi havaita tämäkin viikon kuvasta. Lämmin kiitos Kameraseuralle pitkään jatkuneesta yhteistyöstä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos