Hyvää ja rauhallista uutta vuotta

Jämsän Seudun juhlavuosi on tullut päätökseen.

30.12.2022 6:00

Jämsän Seutu juhlisti tänä vuonna lehden 100-vuotista historiaa, joka oli tullut täyteen jo edellisvuonna. Tänä vuonna lehden sivut kääntyivät siis toiselle vuosisadalle.

Helmikuussa julkaisimme juhlalehden, jonka pääkirjoitukseen tuli dramaattinen muutos viime hetkillä maailmanhistorian käänteen myötä. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022. Sen jälkeen on uutisissa peilattu sodan vaikutuksia, jotka ulottuvat Suomeen ja Jämsään saakka.

Ensimmäisten ukrainalaisten pakolaisten tulosta Jämsään uutisoimme maalis-huhtikuussa 2022. Sen jälkeen olemme saaneet lukuisissa jutuissa kertoa täkäläisten auttamishalusta ja -teoista. Joulukuussa tilanne on täällä vakiintunut, mutta sota jatkuu yhä. Ensi vuonna Suomeen odotetaan lisää pakolaisia sodan ja talven kylmyyden jaloista.

Energiakriisi on ollut suurimpia uutisaiheita kesästä alkaen. Sähkön riittävyyttä ja säästöniksejä käsittelevät jutut ovat olleet erittäin luettuja. Vuoden luetuin artikkeli on kuitenkin Joonas Nurmisen henkilöhaastattelu, missä hän kertoo toipumisestaan aivoverenvuodosta.

Lisäksi yritysuutiset ovat kiinnostaneet lukijoita, ovathan ne elämän merkki ja kertovat paikkakunnan myönteisestä kehityksestä. Niistä luetuimmaksi on noussut ravintola Pikisen avaamisesta kertova juttu.

Kiitos Jämsän Seudun lukijoille, tilaajille ja ilmoittajille kuluneesta vuodesta. Hyvää ja rauhallista uutta vuotta kaikille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos