Himoksen merkitys matkailun veturina vain kasvaa

Suunniteltu uusi investointi Himokselle kasvattaa maakunnan matkailuveturin merkitystä.

17.3. 6:00

Näinä ankeina aikoina on mahtavaa uutisoida Himoksen kehitysaikeista. Keskimaan suunnittelema investointi, jonka tonttikaupan esisopimus julkistettiin keskiviikkona, avaa huikeat tulevaisuudennäkymät maakunnan tärkeimmälle matkailukohteelle.

Himoksen länsirinteiden juurelle suunnitellaan 120 majoitushuoneiston kokonaisuutta sekä suurta ravintolaa. Rakentamispäätöstä odotetaan tämän vuoden aikana, ja valmista voisi olla jo talvikaudelle 2025-2026. Nyt on lujasti toivottava, että asiaan ei tule mitään mutkia matkaan, vaan rakentaminen pääsee alkamaan aikataulussaan.

Uusi majoituskohde lisää Himoksen majoituskapasiteettia kymmenellä prosentilla ja tuo myös lisää palvelutarjontaa. Sen myötä on lupa odottaa lisää kävijöitä ja rahavirtoja koko Jämsään. Keskimaan kiinnostus kumppanuuteen osoittaa, että Himoksen tulevaisuuteen uskotaan lujasti, eikä se turhaa olekaan: sijainti suuren kävijäpotentiaalin läheisyydessä on selkeä etu.

Himoksesta on vuosien työllä kehitetty monipuolinen, ympärivuotinen vapaa-ajan kohde, joka tapahtumineen palvelee hyvin monenlaisia asiakasryhmiä. Uuden investoinnin myötä odotetaan kansainvälisenkin kiinnostuksen edelleen kasvavan.

Tälle hankkeelle on helppo toivottaa myötätuulta. Se koituu Himoksen, Jämsän ja koko maakunnan matkailun eduksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos