Maastopyöräilykilpailu Himos Epic kerää lähes 500 pyöräilijää Jämsään viikonloppuna – Poimi kilpailunjohtajan tärpit helposti löydettävistä katselupaikoista - Urheilu - Jämsän Seutu

Maastopyöräilykilpailu Himos Epic kerää lähes 500 pyöräilijää Jämsään viikonloppuna – Poimi kilpailunjohtajan tärpit helposti löydettävistä katselupaikoista

Pyöriä on Jämsässä liikenteessä tulevana viikonloppuna normaalia enemmän, kun maastopyöräilykisa valtaa polkuverkostot.

CC Ilveksen järjestämä Himos Epic MTB on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta . Tapahtuman mahdollistavat talkoolaiset, joita on tänäkin vuonna noin 50. – Kun vuosia on useampi alla, on tapahtuman järjestäminen jo aika tuttua ja hommat hoituvat tutulla kaavalla, CC Ilveksen varapuheenjohtaja ja Himos Epicin kilpailunjohtaja Mikko Kopola kertoo.

12.8. 11:00

Maastopyöräilykilpailu Himos Epic mtb ajetaan tulevana viikonloppuna 13.–14. elokuuta lähes 500 kilpailijan voimin Himoksen, Jämsän ja Jämsänkosken maisemissa.

Kaksipäiväinen kilpailu ajetaan perjantai-illan ja lauantai iltapäivän välisenä aikana siten, että kilpailijat pääsevät ajamaan poluilla niin valoisan kuin pimeän aikaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos