Jämsässä päästään vielä tänä kesänä pelaamaan padelia – Kokenut padelisti ja monien kenttien takaa löytyvä yrittäjä kertoo, miten lajissa pääsee parhaiten alkuun ja mitä pelatessa kannattaa ottaa huomioon

Padelissa on helppo päästä alkuun, eikä aiempaa mailapelikokemusta tarvitse olla. Padel Adder Oy:n Jaakko Fredrikson kertoo, että padel ei ole voimalaji, vaan ennemminkin kuin pallopelien shak

Padel ei ole takakentän peli, vaan pelissä menestyy voiman sijasta tarkalla pallon sijoittelulla ja aktiivisella etukentän hyödyntämisellä samassa linjassa peliparin kanssa. Padel Adder Oy:n Jaakko Fredrikson toteaakin padelin olevan pallopelien shakkia. Jaakko kuvattuna Padel Adderin ulkokentillä Jyväskylän Seppälässä.

25.5. 10:00

Lähes jokainen suomalainen on varmasti kuullut padelista. Padel-puheelta on vaikea välttyä, sillä laji vetää puoleensa jatkuvasti uusia harrastajia ja kenttiä nousee kuin sieniä sateella ympäri Suomea.

Myös Jämsässä päästään tänä kesänä toden teolla lajin pariin, kun ensimmäiset ulkokentät saadaan käyttöön, luultavasti jo kesäkuun aikana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos