Tampereella sivakoidaan viikonloppuna hiihdon SM-mitaleista – Anni Kainulainen lähtee puolustamaan viime vuoden mestaruutta: ”Meillä on parisprintissä mahdollisuus voittoon”

Jämsäläishiihtäjä Anni Kainulainen ja liuta Jämsänkosken Ilveksen Petoteamin hiihtäjiä osallistuu Tampereella järjestettäviin hiihdon SM-kisoihin.

Vantaan Hiihtoseuraa edustava Anni Kainulainen lähtee hiihdon SM-kisoihin puolustamaan viime vuoden parisprintin SM-kultaa yhdessä seurakaverinsa kanssa. Hän odottaa, että kisoissa on hyvä tunnelma ja yleisöä paljon kannustamassa.

19.1. 19:00

Talven ensimmäisistä hiihdon SM-mitaleista mitellään Tampereella tulevana viikonloppuna 20.–22. tammikuuta. Kilpailuohjelmassa on vapaan parisprintit, vapaan normaalimatkat väliaikalähtöinä ja perinteisen sprinttikilpailut.

SM-mitaleista kilpailemassa on myös jämsäläishiihtäjä Anni Kainulainen. Vantaan Hiihtoseuraa edustava Kainulainen lähtee seurakaverinsa Jasmi Joensuun kanssa puolustamaan parisprinttiin viime vuoden SM-kultaa. Vapaan parisprintti hiihdetään perjantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos