Liikuntaneuvonnan maksuttomissa starttiryhmissä vielä tilaa – Ryhmistä saa tukea aktiivisemman arjen ja liikkumisen opetteluun

Tapaamiskerroilla tutustutaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin, kuten keppijumppaan, sauvakävelyyn, kahvakuulaharjoitteluun, saliharjoitteluun, vesijumppaan ja kehonhuoltoon

Liikuntaneuvonnan starttiryhmissä kokeillaan monipuolisesti eri lajeja, kuten kahvakuulaharjoittelua, vesijumppaa ja saliharjoittelua. Kuvituskuva.

1.2. 19:00

Kaupungin järjestämät työikäisille suunnatut liikuntaneuvonnan maksuttomat starttiryhmät ovat alkaneet tammikuussa. Ryhmät ovat suunnattu sellaisille työikäisille, joiden fyysinen aktiivisuus on terveyden kannalta liian vähäistä ja jotka tarvitsevat opastusta, sekä tukea aktiivisemman arjen ja liikunnan opettelussa.

Tapaamiskerroilla tutustutaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin, kuten keppijumppaan, sauvakävelyyn, kahvakuulaharjoitteluun, saliharjoitteluun, vesijumppaan ja kehonhuoltoon. Lisäksi tehdään tutustumiskäyntejä kuntosaleille ja uimahallille.

”Tapaamisissa käsitellään myös muita hyvinvointiin liittyviä teemoja, kuten terveellistä ravintoa ja unen ja levon merkitystä. Ryhmäläisille tehdään myös oma liikuntasuunnitelma aktiivisuuden parantamiseksi”, kertoo ryhmiä vetävä liikuntaneuvoja Minna Stenberg.

Ryhmiä on kolme. Parillisten viikkojen keskiviikkona Särkijärven kuntotalolla kokoontuu kaikille avoin ryhmä ja parittomina viikkoina miehille suunnattu ryhmä. Uimahalli Koskikaran starttiryhmä kokoontuu joka toisen viikon torstaina.

”Kaikissa ryhmissä on vielä tilaa. Etenkin miesten ryhmään kaivattaisiin lisää osallistujia.”

Ryhmiin otetaan maksimissaan kahdeksan osallistujaa. Tapaamiskertoja on yhteensä kahdeksan tammikuun tapaamiset mukaan luettuna.

Maksutonta kurssia ohjaa liikuntaneuvoja Minna Stenberg, jonka johdolla tavataan kahdeksan kertaa. Yhteistapaamisia on joka toinen viikko.

Ryhmiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia suoraan Stenbergille osoitteeseen minna.stenberg@jamsa.fi. tai soittamalla hänelle numeroon 044 493 7653.

Ryhmät kokoontuvat Särkijärven kuntotalolla Jämsässä keskiviikkoisin (parilliset viikot) klo 16.00-17.30 ja klo 16.00-17.30 (miehille suunnattu ryhmä parittomina viikkoina). Uimahalli Koskikaran starttiryhmä kokoontuu torstaisin klo 16.30-18.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos