Viime vuosi oli Eemil Pohjolalle merkityksellinen myös muista syistä kuin onnistuneen endurokauden vuoksi. Hän meni kesällä naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Karoliina Hurskaisen (nykyinen Pohjola) kanssa. ”Meillä oli oikein mukavat häät. Puolisoa on kyllä kiittäminen siitä, että hän on kestänyt tätä ja kulkenut mukana.”

Eemil Pohjolan tie huipulle on ollut poikkeuksellinen, sillä moninkertainen Suomen mestari aloitti tavoitteellisen treenaamisen vasta täysi-ikäisenä

Jämsäläisen endurokuskin Eemil Pohjolan uran varrelle mahtuu paljon onnistumisia, mutta myös huonoa tuuria. Pohjola on tasapainotellut töiden ja urheilu-uran välillä, sillä hänen mielestään sponsoreiden hankkiminen on vaivaannuttavaa.


14.2. 8:00

Moninkertainen enduron Suomen mestari Eemil Pohjola, 29, istuu hymyillen jämsäläisen rivitaloasunnon keittiönpöydän äärellä ja hörppii kahvia. Asiat ovat miehellä tällä hetkellä aika hyvin mallillaan. Hän on enduron hallitseva Suomen mestari. SM-kullan lisäksi hän pokkasi viime kaudella itselleen myös ensimmäistä kertaa jaetun enduron yleismestaruuden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos