Torstain kuntorastit suunnistetaan Jaatilanrinteen ja Pukinvuoren maisemissa – Osallistumismaksuja ei tällä kertaa peritä, ja ensikertalaisille on tarjolla opastusta

Jos Jämsän Retki-Veikkojen JRV:n kuntorastit ovat vielä jääneet väliin, on niihin tutustuminen tehty torstaina 11. toukokuuta helpoksi. Näillä rasteilla ei peritä osallistumismaksuja, ja JRV on muutenkin satsannut siihen, että myös ensikertalaisten olisi helppo tulla paikalle. Keltaliiviset konkarikuntoilijat ovat paikan päällä valmiina antamaan neuvoja niin radan valintaan kuin reitin suunnitteluunkin.

Tapahtumapaikkana toimii tällä kertaa Pukinvuoren kyljessä sijaitseva Jaatilanrinteen lähiliikuntapaikka. Maastossa on runsaasti polkuja ja kevät hellii suunnistajia, sillä näkyvyys on vielä hyvä ja heinikkokin on matalana.

Erilaisia ratavaihtoehtoja on kuusi: erityisesti lapsille ja perheille sopivat viitoitetut rasti- ja tukireittiradat, aloittelijoille sopivat 2 ja 4 kilometrin mittaiset radat sekä vaativammat 3 ja 5 kilometrin mittaiset radat.

Paikalla on myös Suunnistajan kauppa, jossa pääsee tutustumaan suunnistustarvikkeisiin.

Opastus tapahtumapaikalle alkaa Punalantien ja Joonaantien risteyksestä Jämsästä. Suunnistamaan voi lähteä kello 17–19.

Lähde: Jämsän Retki-Veikot.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos