Jämsäläiset nappasivat kaksoisvoiton 12-vuotiaiden tyttöjen piirinmestaruusmaastoissa

Sää ei suosinut kilpailijoita keskiviikon piirinmestaruuskisoissa, mutta Kaipolan Vireen Iida Tammista (vas.) ja Iida Tainia se ei häirinnyt.

Kevään piirinmestaruusmaastot kisattiin keskiviikkoiltana Jyväskylässä, Harjun stadionin lähimaastossa. Hyytävän kylmässä ja sateisessa säässä yli 80 kilpailijaa otti mittaa toisistaan 9–15-vuotiaiden sarjoissa.

Kaipolan Vireen Iida Taini juoksi hopealle 12-vuotiaiden tyttöjen 2 kilometrin matkalla, ajan ollessa 9,51. Kilpailun voitti ylivoimaisesti ex-vireläinen, nykyisin Jyväskylän Kenttäurheilijoita (JKU) edustava jämsäläinen Hilla Ruokostenpohja, joka pysäytti kellon aikaan 8,44. Kolmanneksi tullut JKU:n Saara Järvinen hävisi Tainille reilut 10 sekuntia.

15-vuotiaiden tyttöjen 3 kilometrin juoksussa Vireen Iida Tamminen taisteli hopea- ja pronssimitaleista, mutta jäi lopulta neljänneksi ajalla 13,36. Kolmanneksi tullut JKU:n Ella Roimela oli vain 3 sekuntia Tammista nopeampi (13,33) ja toiseksi tullut JKU:n Eeva Alonen 6 sekuntia nopeampi (13,30).

Pm-kultaa juoksi JKU:n Peppi Sahavirta kellottaen voittoajakseen 12,41. Seuraaviksi tulleet hävisivät reilusti kärkinelikolle.

Lähde: Kaipolan Vire.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos