Helatorstaina supersuunnistuspäivä: ohjelmassa kuntorastien lisäksi Kompassi-cupia ja pyöräsuunnistusta

Kuntorastit suunnistetaan osin Jämsä-Jukolan maastoissa.

Helatorstaina 18. toukokuuta suunnistajia hellitään monipuolisella suunnistustarjonnalla Haaralankankaalla: kuntorastien lisäksi Jämsän Retki-Veikot järjestää lasten ja nuorten Keski-Suomen Kompassi-cupin 1. osakilpailun kello 12–14 ja pyöräsuunnistuksen avoimen AM-kilpailun kello 14–16. Kumpaankin on mahdollista osallistua myös kuntosuunnistuksina paikan päällä ilmoittautuen.

Kello 14 alkaen pääsee metsään myös normaaleille kuntorasteille, joissa on ratavaihtoehtoina lasten rastireitti, 3H, 4N, 3V, 5V ja 7V.

Kaikki radat rastireittiä ja 3H-rataa lukuun ottamatta käyvät Jämsä-Jukolan 2013 -rastilla. Pisimmät radat saavat nauttia useamman rastivälin tuon suuren viestitapahtuman nostalgisissa tunnelmissa, vaikka Jukolan aikaiset urat ovat maastosta hävinneetkin jo monta vuotta sitten.

Maastoon voi lähteä kello 17.30 saakka, maali sulkeutuu kello 18.30.

Tapahtumakeskus rakentuu JSMK:n crossiradan pihapiiriin. Lähimaasto on helppokulkuista, pidemmillä radoilla monimuotoisempaa mutta pääosin miellyttävää edetä.

Opastus tapahtumapaikalle on tieltä 56 Jämsän ja Jämsänkosken väliltä.

Sekä pyöräillen että jalkaisin suorituksen tehneiden tuplaajien kesken arvotaan muutamia palkintoja.

Lasten Hippo-suunnistuskoulu ja aikuisten suunnistuskoulu kokoontuvat myös samassa paikassa. Paikalla myös Suunnistajan kauppa ja kahvio.

Lähde: JRV.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos