Kuntorastit suunnistetaan Turkinkylän hyvissä maastoissa

JRV:n kuntorastit suunnistetaan torstaina Turkinkylällä.

Seuraavat Jämsän Retki-Veikkojen järjestämät kuntorastit suunnistetaan torstaina 25. toukokuuta Turkinkylällä. Samaisella kartalla suunnistettiin viime syksyn SM-Erikoispitkän kilpailu.

Maasto on todella huippua. Ainoastaan kilpailukeskuksen läheisyydessä oleva pieni alue on hieman huonokulkuisempaa maastonosaa, mutta tuossakin näkyväisyys on hyvä.

Tarjolla on tälläkin kertaa perus ratakattaus eli RR, 3H, 4N, 3V, 5V ja 7V. Ratojen pituudet 3H:lla (3,1 km) sekä 3V:llä (3,3 km) ovat hieman suosituksia pidemmät, jotta hyvät maastonosat on saatu hyödynnettyä myös näille radoille.

Metsään pääsee lähtemään kello 17–19 välisenä aikana. Muistathan ilmoittautua metsään lähtiessä sekä aina maalissa, jotta järjestäjät ovat tietoisia, että kaikki ovat päässeet turvallisesti pois metsästä.

Opastus tapahtumapaikalle alkaa Kansanopiston risteyksestä, josta matkaa noin yhdeksän kilometriä. Navigointiosoite on Tyryntie 170. Tapahtumassa on tienvarsipysäköinti.

Jos et pääse torstaina rasteille, voit käydä suunnistamassa myös myöhemminkin. Rasteille jätetään siniset kuitunauhat ja nauhoista löytyy myös rastikoodi. Karttoja voi käydä lunastamassa Sportia Jämsästä.

Lähde: JRV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos