Lähde kesällä jumppaamaan kaupungin maksuttomiin jumppiin – Tarjolla kahvakuulaa ja kehonhuoltoa

Jämsän kesäjumpat pidetään Maauimalan liikuntapuistossa. Ensimmäinen kahvakuulatunti pidetään maanantaina 5. kesäkuuta.

Jämsän kaupungin kesäjumpissa liikutaan ilmaiseksi aina kesäkuun alusta heinäkuun puoliväliin saakka.

Kesällä Jämsässä on tarjolla ohjattua ja maksutonta liikuntaa moneen makuun.

Jämsän kaupungin kesäjumpat järjestetään Maauimalan liikuntapuistossa kesäkuun alusta lähtien. Ohjattuja liikuntatunteja on tarjolla ikään ja kuntotasoon katsomatta.

5. kesäkuuta – 17. heinäkuuta välisenä aikana Maauimalan liikuntapuistossa kahvakuulataan maanantaisin kello 16.30–17.30.

Kahvakuulatunti on monipuolinen lihaskuntotreeni kehonpainoa ja kahvakuulaa hyödyntäen. Tunnin lopuksi luvassa pitkät venyttelyt. Tunneilla tehdään helppoja perusliikkeitä, jotka sopivat hyvin myös vasta-alkajille sekä iäkkäämmille osallistujille.

9. kesäkuuta – 21. heinäkuuta välisenä aikana Maakkulassa on tarjolla aina perjantaisin kehonhuoltotunti kello 9.30–10.30. Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti tasapainoa, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta. Tunti sopii hyvin kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Jumpat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tunneille täytyy ottaa omat kahvakuulat ja tarvittaessa jumppa-alustat mukaan.

Liikuntaneuvonnan kesäryhmät

Jämsän liikuntaneuvonnan uudet ryhmät pyörähtävät käyntiin kesäkuun alussa. Liikuntaneuvonnan ryhmät ovat suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat apua liikunnallisemman arjen aloittamisessa.

Viiden tapaamiskerran aikana ryhmäläiset pääsevät kokeilemaan muun muassa sauvakävelyä, keppijumppaa, porrastreeniä, lihaskuntoharjoittelua sekä kehoa huoltavaa harjoittelua. Ryhmissä keskustellaan liikuntaneuvoja Minna Stenbergin kanssa myös myös ravinnosta, unesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Jämsän kesäryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 5. kesäkuuta kello 10. Jämsänkosken kesäryhmän ensimmäinen tapaamiskerta on torstaina 8. kesäkuuta. Kumpaankin ryhmään mahtuu kymmenen henkilöä. Liikuntaneuvonnan ryhmät ovat maksuttomia. Ryhmiin tulee ilmoittautua etukäteen liikuntaneuvoja Minna Stenbergille.

Lähde: Jämsän kaupunki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos