Jämsänkoskella sijaitsevaa asuntoaan 20 vuotta vuokrannutta Pirjo Jylhää odotti sopimuksen päätyttyä täyskaaos - Uutiset - Jämsän Seutu

Jämsänkoskella sijaitsevaa asuntoaan 20 vuotta vuokrannutta Pirjo Jylhää odotti sopimuksen päätyttyä täyskaaos – "Ikinä ennen tällaista ei ole tullut vastaan, menetin luottamustani ihmisiin"

Jämsänkoskella sijaitsevaa asuntoaan 20 vuotta vuokrannutta Pirjo Jylhää odotti ikävä yllätys kerrostaloyksiössä. Vuokralainen oli jättänyt asunnon siivottomaan kuntoon. Keittonurkkaus oli täynnä astioita ja ruoantähteitä. Jylhän ensimmäinen ajatus oli laittaa asunto myyntiin, jotta samaa ei tarvitsisi kokea enää uudestaan.

29.12.2018 9:00

Jämsäläinen Pirjo Jylhä meni joulukuun puolivälissä tarkistamaan sijoitusyksiönsä kuntoa Jämsänkoskella. Vuokrasopimus vuokralaisen kanssa oli päättynyt, ja asunnon piti olla tyhjennetty ja siivottu. Vastassa oli kuitenkin kaaos.

Vuokralainen oli jättänyt huoneiston siivoamatta, asunnossa oli huonekaluja, astioita ja muuta irtaimistoa. Keittonurkkauksessa likaiset astiat täyttivät tiskipöydän, ja löytyipä paistinpannulta vielä ruoantähteitäkin. Lattian muovimattoon oli piirretty pentagrammi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos