Ysitien onnettomuudessa kuoli henkilöauton kuljettaja, toisessa autossa kaksi poliisia loukkaantui vakavasti - Uutiset - Jämsän Seutu

Ysitien onnettomuudessa kuoli henkilöauton kuljettaja, toisessa autossa kaksi poliisia loukkaantui vakavasti

Kahden auton nokkakolarissa loukkaantui useampi henkilö.

13.6.2019 17:23 | Päivitetty 13.6.2019 22:16

Jämsässä hieman ennen iltapäivä viittä sattuneessa nokkakolarissa kuoli henkilöauton kuljettaja. Autossa ollut matkustaja loukkaantui vakavasti.

Kolarin toinen osapuoli oli virkatehtävällä ollut siviilipoliisiauto, joka ei kuitenkaan ollut hälytysajossa. Molemmat poliisit ovat loukkaantuneet vakavasti.

Poliisin tiedotteen mukaan henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle. Loukkaantuneet on kuljetettu sairaalahoitoon Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuuden tutkinnasta vastaa Länsi-Suomen syyttäjänvirasto, koska kyseessä on ollut poliisien virkatehtävällä tapahtunut onnettomuus.

Tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsi puoli kilometriä Kulta-Kioskin levähdysalueelta Tampereen suuntaan. Onnettomuus sattui tieosuudella, jossa on loiva kaarre.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä pelastusviranomainen Juha Penttilä kertoi alkuillasta, että useampi uhreista oli puristuksissa ja jouduttiin irrottamaan autoista leikkaamalla.

Onnettomuuspaikka oli suljettuna ilta yhdeksään.

Liikenne ohjattiin kiertotielle Oriveden, Mänttä-Vilppulan ja Hallin kautta. Onnettomuuden jälkeen ysitie ruuhkautui pahoin. Jonot olivat kilometrien mittaiset, ennen kuin kiertotie saatiin käyttöön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos