Postilakko: Jämsän Seudun varhaisjakelu toimii, lisäksi lehteä saa jakelupisteistä - Uutiset - Jämsän Seutu

Postilakko: Jämsän Seudun varhaisjakelu toimii, lisäksi lehteä saa jakelupisteistä – Tilaaja, nyt on hyvä hetki aktivoida tilaukseesi kuuluva digitunnus ja ladata sovellus!

Tilaajien kannattaa aktivoida digitunnuksensa, jotta tilaushintaan kuuluvat digipalvelut tulevat käyttöön.

8.11.2019 16:11

Ensi maanantaina 11. marraskuuta alkava postilakko vaikuttaa Jämsän Seudun ja Vekkarin jakeluun. Varhaisjakelun piirissä oleville tilaajille lehti tulee normaaliin tapaan aamulla. Sen sijaan päiväjakelua posti ei lakon aikana tee.

Jämsän Seutua on lakon aikana saatavissa näistä pisteistä lehtien ilmestymispäivinä. Lehdet tuodaan pisteisiin ilmestymispäivän iltapäivään mennessä. Lehdet ovat vapaasti noudettavissa.

Vekkaria on saatavilla normaaleista jakelupisteistä, lehtien määrää jakelupisteissä lisätään. Vekkari on tuttuun tapaan luettavissa näköislehtenä ilmaiseksi osoitteessa www.vekkari.fi.

Mahdollisista muutoksista jakelutilanteissa tiedotetaan Jämsän Seudun verkkopalvelussa, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

Asiakaspalvelu auttaa myös puhelimitse: tilausasiat, laskutus ja verkkoneuvonta numerosta 010 665 9000 maanantaista perjantaihin kello 8-17.

Digitarjonta entistäkin laajempaa, erikoislehtiä näköislehtinä

Kaikki Jämsän Seudun digitaaliset palvelut ovat paperilehden tilaajien käytössä samaan hintaan. Lisäksi verkkosivuilla tarjolla on erilaisia digitilausvaihtoehtoja, jos pelkkä digitilaus kiinnostaa.

Jämsän Seudun uutissovelluksen kautta uutiset kulkevat näppärästi mukana siellä missä älypuhelinkin.

Verkkosivuilla voi muun muassa seurata jatkuvaa uutisvirtaa sekä lukea näköislehteä. Sovelluksessa on edellä mainittujen lisäksi säätiedot, kanta-asiakasedut, Iltalehden uutistarjonta sekä kuukausittain vaihtuva äänikirja. Nämä kaikki kuuluvat tilaajien palveluihin. Sovelluksen lataaminen verkkokaupasta on maksutonta.

Postilakon alkaessa digitaalista sisällöntarjontaa laajennetaan tilaajille: Jämsän Seudun verkkosivuilla julkaistaan seuraavat IL Teemat näköislehtinä: Hyvä olo: Helli & hoida vatsaa, Hyvä olo: Muisti & terveys, Evakot, Suomen nousu ja Kollaa kesti.

Jämsän Seutu pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näin käytät Jämsän Seudun sovellusta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos