Suora lähetys kello 10.45: Pirkanmaan koronatartunnat ryöpsähtivät ennätys­lukemiin nopeasti – Johtajaylilääkäri Juhani Sand kertoo erikois­haastattelussa, mitä nyt tapahtuu

Pirkanmaan koronavirustartuntojen määrä on lisääntynyt paljon lyhyessä ajassa. Esimerkiksi perjantaina kerrottiin ennätysmäisestä 112 uudesta koronatartunnasta. Mitä tapahtuu nyt? Aamulehden laajassa haastattelussa kysymyksiin vastaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Juhani Sand. Jämsän Seutu julkaisee haastattelun. Jämsä kuuluu Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin.

Kuinka paha Pirkanmaan koronavirustilanne nyt on ja mitä siitä seuraa? Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Juhani Sand kertoo tilanteesta Aamulehden suorassa lähetyksessä perjantaina 30. heinäkuuta kello 10.45. Sand kuvattiin koronanyrkin tiedotustilaisuudessa maaliskuussa 2021.s

30.7.2021 10:00

Koronavirusepidemia on nopeasti heikentynyt Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Samaan aikaan Tampereella ja Pirkanmaalla on meneillään ja tulossa useita suuria kesätapahtumia, ja lomailijat liikkuvat aktiivisesti ympäri maata.

Mitä heikentyvästä koronavirustilanteesta pitää ajatella? Mitä sille aiotaan tehdä, onko uusia rajoituksia tai muita muutoksia tulossa? Miten sairaalan kantokyky kestää, jos potilaita tulee lisää ja miten rokotukset etenevät?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos