Hyvinvointialuevalmistelun poliittinen seurantaryhmä sai heti pohdittavakseen isoja kysymyksiä – Ryhmän jämsäläisjäsen: ”Aika kevyeksi jää hallinnon rakenne, jos siellä ei ole muuta kuin lakisääteiset toimielimet” - Uutiset - Jämsän Seutu

Hyvinvointialuevalmistelun poliittinen seurantaryhmä sai heti pohdittavakseen isoja kysymyksiä – Ryhmän jämsäläisjäsen: ”Aika kevyeksi jää hallinnon rakenne, jos siellä ei ole muuta kuin lakisääteiset toimielimet”

Ulla Patronen on huolissaan ennusteista, joiden mukaan äänestysinto jäisi aluevaaleissa ennätysalhaalle.

Monissa kunnissa on huoli etenkin lähipalveluiden säilymisestä, kun hyvinvointialueet aloittavat työnsä. Jämsässä pelissä on myös oma sairaala.

7.10. 16:00

Keski-Suomen hyvinvointialueen toimintaa koskevia päätöksiä aletaan tehdä vasta, kun uusi aluevaltuusto maaliskuussa aloittaa työnsä. Asioiden valmistelu on kuitenkin täydessä vauhdissa.

Varsinaisesti valmistelua pyöritetään virkamiehistä koostuvassa väliaikaisessa valmisteluelimessä, jonka varapuheenjohtaja on Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helaste. Sen rinnalle nimettiin syyskuussa poliittinen seurantaryhmä, jonka tehtävänä on välittää valmisteluun omien taustaryhmiensä näkemyksiä ja ehdotuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos