Liikenneonnettomuusmäärät hienoisessa laskussa Suomessa – Lue, mikä on yleisin tieliikenteen onnettomuustyyppi - Uutiset - Jämsän Seutu

Liikenneonnettomuusmäärät hienoisessa laskussa Suomessa – Lue, mikä on yleisin tieliikenteen onnettomuustyyppi

Kuolemaan johtaneita tieliikenneonnettomuuksia tapahtui tammi‒elokuussa Suomessa vähemmän kuin edellisvuoden vastaavalla ajanjaksolla.

Tammi-elokuussa Suomessa tapahtui 141 tieliikenneonnettomuutta, mikä on 16 vähemmän kuin vastaavana ajankohtana vuosi sitten.

23.10. 19:00

Tutkijalautakuntien ilmoittamien ennakkotietojen mukaan tieliikenneonnettomuuksia oli tammi-elokuussa kaikkiaan 141, mikä on 16 vuodentakaista vähemmän. Onnettomuuksissa kuoli 157 henkilöä, laskua edellisvuodesta on 12 henkilöä.

Tammi–elokuussa tapahtuneista kuolemaan johtaneista onnettomuuksista 116 oli moottoriajoneuvo-onnettomuuksia. Määrä on pienin viiteen vuoteen. Yleisin onnettomuustyyppi oli aiempien vuosien tapaan suistumisonnettomuus, joita tapahtui 51. Eri onnettomuustyyppien näkökulmasta eniten vähenivät risteävistä ajosuunnista saapuneiden osapuolten yhteenajot, joiden määrä puolittui edellisvuodesta ja oli niin ikään pienin viiteen vuoteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos