Patria: Teollisen yhteistyön arvioitu suora kotimainen työllisyysvaikutus on 4500 henkilötyövuotta ja välillinen 1500 henkilötyövuotta - Uutiset - Jämsän Seutu

Patria: Teollisen yhteistyön arvioitu suora kotimainen työllisyysvaikutus on 4500 henkilötyövuotta ja välillinen 1500 henkilötyövuotta

Patria arvioi, että hävittäjävalinnalla tulee olemaan merkittävä työllistävä vaikutus Suomelle. Alkuvaiheessa hävittäjähankinta tietää arvion mukaan Halliin noin 75-80 työpaikkaa lisää.

Patrialla on tällä hetkellä yli 700 työntekijää Jämsässä. Hävittäjäkaupan myötä työt Hallissa lisääntyvät arvioiden mukaan alkuvaiheessa noin 75-80 työpaikalla.

11.12.2021 11:51

Suomen hävittäjähanke on erittäin mittava mahdollisuus Patrialle, joka on ollut aktiivisesti mukana hankkeen valmistelussa puolustushallinnon ja HX-hankkeen tukena, kertoo Patria tiedotteessaan.

Patria huoltaa nykyistä hävittäjäkalustoa, ja sillä on pitkän historiansa kautta erityisosaamista ja ainutlaatuista tietotaitoa tukea Suomen kokonaisturvallisuutta ja huoltovarmuutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos