Ravintoloilla haasteita löytää työntekijöitä – Hallin Jannessa ollut työpaikka auki kuukausia, mutta yrittäjän puhelin on pysynyt mykkänä: ”Tällaista tilannetta ei ole tullut koskaan aiemmin eteen”

Ravintola-alan työntekijäpula näkyy myös Jämsän seudulla. Ravintola-alan yrittäjät summaavat suurimmaksi vaikuttavaksi tekijäksi koronapandemian.

Hallin taajamassa toimiva Hallin Janne kaipaa yhtä ravintolatyöntekijää tiimin vahvistukseksi. Yrittäjä Minna Hietalan mukaan työntekijän löytäminen on ollut tänä keväänä ennätyksellisen haasteellista. ”Kaikkea ei tarvitse osata. Riittää, että on halua oppia. Toivomme todella, että löydämme puuttuvan työntekijän tiimimme.”

8.5. 8:00

Ravintola-alan työntekijäpula näkyy selvästi myös Jämsän seudulla. Monella paikallisella ravintolalla on ollut haasteita rekrytoida työntekijöitä.

Ravintola Hallin Jannessa on ollut avoinna vakituisen ravintolatyöntekijän paikka nyt kaksi kuukautta. Yrittäjä Minna Hietala kertoo, ettei hän ole saanut yhtä ainutta yhteydenottoa avonaisen paikan tiimoilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos