Poliisi: Asessorintiellä elokuussa tapahtuneen ryöstön tutkinta umpikujassa

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut elokuussa Asessorintiella tapahtuneen epäillyn ryöstön tutkintaa.

9.9. 10:24

Poliisi on jatkanut Jämsässä Asessorintiellä 13. elokuuta tapahtuneen väkivaltaisen ryöstön tutkintaa.

Poliisi pyysi aiemmin vihjeitä tapahtuma-aikaan alueella liikkuneilta silminnäkijöiltä.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario, tutkinnanjohtaja, Veli-Pekka Välisaari kertoo, ettei poliisi ole saanut tapahtumista yhtäkään havaintoa. Koska asianomistaja ei tuntenut tekijöitä ja näkikin heistä vain toisen, ei poliisi ole vielä päässyt selville epäillyistä tekijöistä.

”Tutkinta on umpikujassa.”

Poliisi on käynyt läpi liikennepuiston valvontakameroiden tallenteita, mutta niissä ei näy tekoa tai asianomistajan kuvaukseen sopivaa henkilöä.

Puoli 11 aikaan lauantai-iltana ryöstön kohteeksi joutunut jämsäläismies kertoi poliisille, että epäiltyjä ryöstäjiä oli kaksi. He käyttivät ryöstön yhteydessä väkivaltaa. Asianomistaja näki vain toisen tekijöistä, koska toinen pysytteli hänen takanaan.

Toisella epäillyistä tekijöistä oli asianomistajan mukaan vaaleat puolipitkät hiukset ja päällään tummat housut ja harmaa huppari, jonka vasemmassa hihassa kyynärpään alapuolella oli valkoinen pääkallo. Uhrin mukaan hän oli noin 20-vuotias.

Ryöstäjät anastivat asianomistajalta puhelimen, passin, kellon ja tupakkaa.

Tapahtumiin liittyviä havaintoja voi edelleen ilmoittaa poliisille soittamalla Sisä-Suomen poliisin tutkinnan numeroon 0295 414 741 tai sähköpostitse osoitteeseen Jamsa.Rikostorjunta.Sisa-Suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos