Jämsän Aluelämpö korotti kaukolämmön energiamaksua noin 16 prosentilla – Taloyhtiöissä se tarkoittaa jopa useiden tuhansien eurojen lisälaskua vuodessa

Jämsän Aluelämpö Oy korotti kaukolämmön energiamaksua syyskuun alusta, mutta siitä huolimatta kaukolämpö on Jämsässä edullisempaa kuin monessa muussa kaupungissa. Isännöitsijätoimisto Asuntotrion Mika Järvinen toteaa, että tämä ja ensi vuosi tulee näyttämään, miten yhtiöt selviävät nousseista kustannuksista.

Jämsän Aluelämpö Oy korotti monien muiden yhtiöiden tavoin kaukolämmön hintaa. Jämsäläisen isännöintitoimisto Asuntotrion yrittäjä Mika Järvinen arvioi, että korotus energiamaksussa tarkoittaa taloyhtiöille vähintään 500 euron vuotuista lisälaskua, mutta lisäkustannukset voivat kohota yhtiöstä riippuen myös useaan tuhanteen euroon.

14.9. 7:00

Jämsän Aluelämpö Oy korotti kaukolämmön energiamaksun hintoja syyskuun alusta lähtien. Energiamaksu kallistui noin 16 prosentilla.

Kaukolämmön uusi energiamaksu on veroineen 65,06 euroa megawattituntia kohden. Aiemmin jämsäläiset ovat pulittaneet kaukolämmöstä 56,08 euroa megawattitunnilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos