Yli 75-vuotiaat jämsäläiset voivat jälleen hyödyntää ilmaisen uintikerran myös Mäntän uimahallissa

Yli 75-vuotiaiden jämsäläisten uintietuus on palannut nyt tuttuihin muotoihinsa, kun etuutta on perjantaista lähtien voinut hyödyntää myös Mäntän uimahallissa.

Yli 75-vuotiaat jämsäläiset voivat valita, hyödyntävätkö he maksuttoman uintikerran Jämsänkoskella Koskikarassa vai Mäntän uimahallissa.

9.9. 16:00

Yli 75-vuotiaiden ilmaisten uimahallikäyntien osalta palataan takaisin vanhaan tuttuun käytäntöön, sillä nyt myös Mäntän uimahallia voi käyttää maksutta kerran viikossa, tiedottaa kaupunki. Etuus astui voimaan perjantaina 9. syyskuuta.

Uimahalli Koskikaran osalta yli 75-vuotiaiden maksuttomat uinnit palasivat käyttöön 30. elokuuta.

Etuuteen oikeutetut voivat uida kerran viikossa maksutta joko Mäntän uimahallissa tai uimahalli Koskikarassa. Asiakkaita pyydetään tarvittaessa todentamaan kotikuntansa uimahallin kassalla esimerkiksi Kela-korttia näyttämällä.

Etuuden käytössä oli taukoa, sillä Jämsän Terveys ei uusinut yli 75-vuotiaiden jämsäläisten uimahallin käyttösopimusta Mäntän uimahallin eikä uimahalli Koskikaran kanssa.

Jämsän kaupunginhallitus linjasi kokouksessaan 29. elokuuta 2022, että yli 75-vuotiaiden maksuttomia uimahallikäyntejä jatketaan vuoden loppuun saakka. Kaupunginhallitus katsoo, että maksuvelvollisuus uimahallietuudesta on Jämsän Terveydellä.

Ensi vuoden osalta ratkaisu yli 75-vuotiaiden maksuttomista uimahallikäynneistä tehdään talousarviokäsittelyn yhteydessä.

Lähde: Jämsän kaupunki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos