Rasuan leirintäalueen uuden toimijan etsiminen on alkanut – Kaupunki hakee alueelle ympärivuotista toimijaa tietyin ehdoin

Kaupunki järjestää infotilaisuuden ja tutustumiskierroksen leirintäalueen toiminnan harjoittamisesta kiinnostuneille 27. lokakuuta.

Kaupunki etsii Rasuan leirintäalueelle ympärivuotista toimijaa.

17.10. 18:00

Jämsän kaupunki hakee ympärivuotista toimijaa Rasuan leirintäalueen vetäjäksi.

Kaupunki käy ennen toimijan valintaa ja vuokrasopimuksen solmimista markkinavuoropuhelua potentiaalisten vuokralaisten kanssa vuokrauksen ehdoista.

Kaupunki edellyttää, että Rasuan uimaranta on jämsäläisten ja matkailijoiden vapaasti käytettävissä. Rasuan leirintäalue on tarkoitettu tilapäistä majoittumista varten, joten pitkäaikainen majoittuminen ei ole mahdollista. Toimijan tulee hakea alueelle leirintäaluelupa.

Jämsän kaupunki järjestää Rasuan leirintäalueen toiminnan harjoittamisesta kiinnostuneille infotilaisuuden ja tutustumiskierroksen torstaina 27. lokakuuta. Infotilaisuus alkaa kello yhdeksän Jämsänkosken virastotalo Koskelon toisessa kerroksessa (Kenraalintie 12). Kello 10 vuorossa on tutustumiskäynti leirintäalueella.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 25. lokakuuta mennessä. Mahdolliset ennakkokysymykset voi jättää ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautua voit täällä.

Kaupunki laatii tarjouspyynnön alueen vuokraamisesta markkinavuoropuhelun jälkeen, kuultuaan leirintäalueen harjoittamisesta kiinnostuneita. Vuokralainen valitaan tarjouskilpailun perusteella, lopullisen valinnan tekee Jämsän kaupunginhallitus.

Lähde: Jämsän kaupunki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos