Jämsän kaupunginpuutarhuri on irtisanoutunut – Tehtävä halutaan muuttaa viraksi, samalla täytettäväksi esitetään myös liikuntapaikkamestarin pestiä

Jämsän Puistot- ja liikuntapaikat -tulosyksikön työkuorma on tällä hetkellä ajoittain kohtuuton. Liikuntapaikkamestarin tehtävän täyttämisellä työkuormaa voidaan helpottaa.

Mia Järvinen on toiminut Jämsän kaupunginpuutarhurina vuoden 2020 marraskuusta lähtien. Kaupunginpuutarhuri toimii Puistot ja liikuntapaikat- tulosyksikön esimiehenä. Sen lisäksi kaupunginpuutarhuri vastaa puistotoimen sisäisten vastuualueiden, kuten puistojen, torien, leikkipaikkojen, ja venerantojen suunnitteluttamisesta, rakennuttamisesta sekä kunnossapidon järjestämisestä.

22.10. 16:00

Jämsän kaupunginpuutarhurin pesti tulee pian haettavaksi, sillä tehtävää vuoden 2020 lopusta hoitanut kaupunginpuutarhuri Mia Järvinen on siirtymässä toisen työnantajan palvelukseen.

Kaupungininsinööri Katja Rissanen ehdottaa torstaina 27. lokakuuta kokoontuvalle elinvoimalautakunnalle, että se ehdottaa eteenpäin hallitukselle myönnettäväksi täyttöluvat kaupunginpuutarhurin ja liikuntapaikkamestarin tehtäviin. Kaupunginpuutarhurin tehtävää esitetään myös muutettavaksi viraksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos