Jämsän keskustaan aukeaa uusi kahvila – Kahvilatoiveita kyselyn avulla kartoittanut yrittäjä aikoo kuunnella jämsäläisiä: ”Lähdemme erottautumaan tarjonnasta iltaan painottuvilla aukioloajoilla”

Emilia Kalenius kysyi jämsäläisiltä, onko Jämsässä tilausta uudelle kahvilalle ja jos on, niin millaista kahvilaa ihmiset toivoisivat. Vastausten määrä yllätti.

Jämsään kahvilaa suunnitteleva Emilia Kalenius on halunnut kuulla jämsäläisiä uuden paikan tiimoilta. Kahvilakyselyn perusteella Kalenius aikoo avata Jämsään ilta-aukioloihin panostavan tunnelmallisen paikan.Kuvituskuva.

24.10. 11:43

Jämsän keskustaan avattaneen vielä tämän vuoden puolella uusi kahvila. Kahvilan takaa löytyy tällä hetkellä Korpilahdella asuva, mutta piakkoin puolisonsa kanssa Jämsään muuttava Emilia Kalenius.

Kaleniuksen nimeen on voinut törmätä Facebookin Jämsä-aiheisissa ryhmissä, sillä hän on jakanut eri sosiaalisen median ryhmiin kahvilakyselyä. Kyselyn avulla hän on kartoittanut, onko Jämsässä kysyntää uudelle kahvilalle ja jos on, niin millaista paikkaa jämsäläiset toivoisivat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos