Parhaat paikallislehdet palkitaan jälleen – Jämsän Seutu kerran viikossa ilmestyvien sarjan viiden kärjessä

Voittajat julkistetaan 10. marraskuuta Suurilla Lehtipäivillä Joensuussa.

1.11. 10:00

Vuoden 2022 Paikallismediakilpailun finalistit on valittu.

Jämsän Seutu on kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan viiden kärjessä. Kärkijoukkoon selvisivät myös Kalajokiseutu, Lauttakylä, Perhonjokilaakso ja Uutis-Jousi.

Kahdesti tai useammin viikossa ilmestyvien lehtien sarjan kärkiviisikkoon pääsivät Loviisan Sanomat, Nokian Uutiset, Raahen Seutu, Syd-Österbotten ja Västra Nyland.

Sekä Jämsän Seutu että Nokian Uutiset ovat Sanoman paikallislehtiä.

Voittajat, Vuoden 2022 paikallismediat, julkistetaan 10. marraskuuta Suurilla Lehtipäivillä Joensuussa.

Lehtien kolmen kärjen lisäksi palkitaan parhaat paikallislehtijutut kahdessa sarjassa.

”Paikallislehtien vahvuudet, oma paikkakunnan asioiden vahva ja laadukas uutisointi sekä turvallisen paikallisen keskustelun alustana oleminen, näkyivät jälleen kilpailuun osallistuneissa lehdissä. Kärkeen sijoittuneet lehdet onnistuivat perustehtävässään erinomaisesti niin verkossa kuin printissä”, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen kertoo.

Uutismedian liiton vuosittain järjestämään Paikallismediakilpailuun voivat osallistua liiton jäsenlehdet. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 70 lehteä. Tuomaroinnista vastasivat Jyväskylän yliopiston journalistiikan ja suomen kielen opiskelijat ohjaajinaan Lauri Haapanen ja Ville Manninen sekä päätoimittaja Mirja Linnemäki ja toimittaja Hanna Parhaniemi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos