Keski-Suomen hyvinvointialueen tilapalvelujohtaja on valittu

Tilapalvelujohtaja vastaa Keski-Suomen hyvinvointialueen käytössä olevista kiinteistöistä ja niiden vuokrien hallinnasta.

20.12.2022 8:00

Keski-Suomen hyvinvointialueen tilapalvelujohtajaksi on valittu talonrakennusmestari Petteri Kontro. Hän työskentelee tällä hetkellä hyvinvointialueen valmistelussa tilapalveluasiantuntijana, johon hän siirtyi Jyväskylän kaupungin kiinteistöpäällikön paikalta.

Kontro on toiminut monipuolisissa ja haastavissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Kiinteistöhallintoon liittyen hänellä on kokemusta rakennuttamisesta, kiinteistöjen ylläpidosta, hallinnosta ja esimiestehtävistä. Kontrolla on myös hyvä kunta-alan ja julkishallinnon kiinteistötuntemus.

Tilapalvelujohtaja vastaa hyvinvointialueen käytössä olevien kiinteistöjen ja niiden vuokrien hallinnasta, tiloihin liittyvästä kuntayhteistyöstä sekä tilapalvelujen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tilapalvelujohtaja raportoi konsernipalveluiden toimialajohtajalle.

Hyvinvointialueen käytössä tulee olemaan erilaisia tiloja kaikkiaan yli puoli miljoonaa neliötä sadoissa eri kiinteistöissä Keski-Suomen maakunnan alueella. Valtaosa hyvinvointialueen käytössä olevista tiloista on vuokrattuja Keski-Suomen kunnilta tai yksityisiltä kiinteistön omistajilta. Kunnille vuosittain maksettavat vuokrat ovat arviolta noin 60 miljoonaa euroa.

Lähde: Keski-Suomen hyvinvointialue.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos