Kaipola Recycling Oy:n kiertotaloushankkeen YVA-ohjelmaa esitellään yleisötilaisuudessa ensi viikolla – ”Halusimme järjestää tilaisuuden, koska hanke on herättänyt Jämsässä paljon mielenkiintoa”

Torstaina 12. tammikuuta järjestettävässä tilaisuudessa esitellään Kaipola Recycling Oy:n kiertotaloushanketta ja sen ympäristövaikutusten arviointiohjelmaa. YVA-ohjelmasta voi jättää mielipiteitä 3. helmikuuta saakka.

Kaipola Recycling Oy aloitti koetoiminnan vuosi sitten Kaipolan tehdasalueella. Nyt hankkeen tiimoilta on valmistunut YVA-ohjelma. YVA-laissa on hankeluettelo, jossa on määritelty, millaisista hankkeista tai hankkeiden laajennuksista on aina tehtävä ympäristövaikutusten arviointi. Kaipola Recycling Oy:n toiminta vaatii menettelyn.

2.1. 18:00

Kaipola Recycling Oy:n Kaipolan kiertotalouslaitoshankeen ympäristövaikutusten arviointiohjelma on nähtävillä aina 3. helmikuuta saakka Keski-Suomen ely-keskuksen verkkosivuilla.

Yleisölle järjestetään ensi viikon torstaina 12. tammikuuta YVA-menettelyä koskeva tilaisuus kello 17–19 Jämsänjoen yhtenäiskoululla Vitikkala-salissa. Tilaisuudessa esitellään hanketta ja sen ympäristövaikutusten arviointiohjelmaa. Tilaisuudessa puheenvuoroja pitävät ely-keskuksen edustajat, arviointiohjelman YVA-konsultti ja Kaipola Recycling Oy:n edustajat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos