”Nyt alkaa jo stressi helpottaa” – Kuukausi sitten ovensa avannut Jämsän IKH-myymälä on saanut hyvän vastaanoton, yrittäjät antavat asiakkaille kiitosta ymmärtäväisyydestä

Kaukon Työkalu ja Varaosa -yritys sai tarinalleen jatkoa, kun Voitto Suosaari teki siitä kaupat. Nyt perinteikkään yrityksen nimissä toimii Jämsän IKH-myymälä.

Entisissä Värisilmän tiloissa ovensa kuukausi sitten avanneen IKH-myymälän tiimiin kuuluvat Katja ja Voitto Suosaari, Vesa Suosaari ja kuvasta puuttuva Kari Jokinen.

15.1. 9:00

”Pikkuhiljaa alamme tietää, mitä kaikkea meillä on valikoimissa ja missä ne täällä myymälässä ovat”, toteaa Voitto Suosaari naurahtaen Jämsän IKH:n, eli Kaukon Työkalu ja Varaosa-liikkeen, tiskin takaa.

Entisen Värisilmän tiloissa Teollisuuskadulla toimiva myymälä avasi ovensa reilu kuukausi sitten, joulukuun 12. päivä. Myymälässä on noin 10 000 eri tuotenimikettä, joten niiden oppiminen on väkisinkin vienyt aikaa. Liikkeen valikoimasta löytyy niin työkaluja, varaosia kuin esimerkiksi työvaatteitakin sekä Husqvarnan metsä- ja puutarhakoneet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos