Jämsän kaupungin kirjastopalvelupäälliköksi valittiin Risto Heikkinen

Jyväskyläläinen Risto Heikkinen on tällä hetkellä Laukaan kunnan kirjastotoimenjohtaja.

9.2. 8:49

Jämsän kaupungin kirjastopalveluja ja elämänlaatupalveluja johtamaan on valittu FK Risto Heikkinen Jyväskylästä. Sivistyslautakunta päätti valinnasta yksimielisesti kokouksessaan 8. helmikuuta.

Varalle ei valittu ketään. Myös valintaa valmistelleen työryhmän esitys oli yksimielinen.

Risto Heikkinen.

Heikkinen toimii parhaillaan Laukaan kunnan kirjastotoimenjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt korkeakoulukirjastoissa kehittämis- ja johtamistehtävissä.

”Päätyminen Risto Heikkiseen perustui kokonaisarviointiin. Päätös oli yksimielinen, ja se antaa varmasti myös valitulle hyvän lähtökohdan virassa toimimiseen”, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Jyrki Niittymaa sanoo.

Heikkinen on ottamassa uuden viran innolla vastaan.

"Jämsässä on toimiva kirjastoverkko sekä uusi hieno pääkirjasto ja Raitti kokonaisuudessaan. Olen vahvasti sitoutunut johtamaan elämänlaatupalveluja yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa”, Heikkinen sanoo.

Jämsän kaupungin kirjastopalvelupäällikön virkaa haki määräaikaan mennessä 10 henkilöä, joista kuudella täyttyivät vaaditut kelpoisuusehdot. Virkaan haastateltiin neljää henkilöä, joista kolme eteni soveltuvuusarviointeihin.

Haastattelutyöryhmään kuuluivat sivistyslautakunnan edustajina varapuheenjohtaja Heikki Paavisto, lautakunnan jäsen Saara Peutere-Heikka, kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen ja sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen.

Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen siirtyy eläkkeelle 1. syyskuuta alkaen.

Lähde: Jämsän kaupunki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos