Kahteen Jämsän keskustan tuntumassa olevaan omakotitaloon murtauduttiin keskiviikkona – Poliisi kaipaa vihjeitä, näitkö kuvauksen mukaisia miehiä liikuskelemassa alueella?

Poliisi tutkii tapahtuneita murtoja törkeinä varkauksina.

Poliisi tutkii keskiviikkona Jämsässä tapahtuneita murtoja törkeinä varkauksina.

16.2. 9:02 | Päivitetty 16.2. 10:08

Jämsän keskustan tuntumassa Etelätiellä ja Kaipolantiellä on murtauduttu kahteen omakotitaloon keskiviikkona 15. helmikuuta kello 7.35–16.00 välisenä aikana. Kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan.

Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari kertoo, että alueella on nähty kävelemässä päivän aikana kaksi henkilöä, jotka voivat liittyä tapahtumiin.

Toinen henkilöistä on lyhyempi ja tanakampi ja kantoi neliskanttista tummaa laukkua. Hänellä oli pipo päässä. Toinen oli selkeästi pidempi, ja hänellä oli siisti leikattu parta. Molemmilla vaatetuksena tummat vaatteet. Mahdollisesti ulkomaalaistaustaisia.

Poliisi tutkii tapahtuneita rikoksia törkeinä varkauksina. Tässä vaiheessa esitutkintaa ei ole tarkempaa tietoa anastetusta omaisuudesta. Poliisi pyytää havaintoja edellä kuvattuihin henkilöihin liittyen. Erityisesti poliisia kiinnostaa, ovatko kyseiset henkilöt tulleet paikalle ja poistuneet sieltä jollain ajoneuvolla.

Vihjeet voi ilmoittaa Jämsän poliisin tutkintaan joko puhelimitse numeroon 0295414741 tai sähköpostitse vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos