Jämsän jätehuollosta lähtenyt yli 1000 virheellistä laskua: Virhe koskee laskuja tietyllä päiväyksellä ja summalla – Toimi näin, jos olet jo maksanut virheellisen laskun

Jämsän jätehuollosta on lähtenyt reilu 1000 virheellistä laskua vapaa-ajan asuntojen tiimoilta.

16.2. 12:03

Jämsän jätehuollon laskutuksessa on tapahtunut virhe. Osa vapaa-ajan asuntojen laskuista on summaltaan suurempia kuin niiden pitäisi olla. Virheellisiä laskuja ei tule maksaa. Virheellisten laskujen päivämäärä on 14. helmikuuta ja summa 98,90 euroa.

”Meiltä tulee uusi lasku virheellisen tilalle. Virhe koskee ainoastaan kyseisen summan laskuja, muut samalla päivämäärällä merkityt laskut tulee maksaa normaalisti”, Jämsän jätehuollon jätehuoltotarkastaja Tiina Haapalahti toteaa.

Haapalahden mukaan virheellisiä laskuja on yhteensä reilu 1000.

”Tällainen kämmi on käynyt. Meillä on taksat muuttuneet ja pienen unohduksen vuoksi nämä kyseiset laskut ovat lähteneet asiakkaille väärinä.”

Jos asiakas on jo ehtinyt maksaa virheellisen laskun, tulee hänen olla yhteydessä jätehuoltoon ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen jatehuolto@jamsa.fi.

”Tarvitsemme asiakkaan tilinumeron hyvitystä varten. Jos asiakas ei ole ennättänyt maksaa laskua, ei meihin tarvitse olla yhteydessä, vaan voi jäädä odottelemaan uuden laskun saapumista ja jättää virheellisen laskun maksamatta.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos