Päällysteiden paikkaustyöt jatkuvat Keski-Suomessa – Jämsän ja Petäjäveden välisellä tiellä paljon vaurioita

Jämsässä Ysitiellä on tällä viikolla korjailtu päällystevaurioita.

Lämpötila jatkaa sahaamistaan nollan molemmilla puolilla. Se aiheuttaa nyt jatkuvaa pulmaa tienpitäjälle. Ysitiellä Jämsässä on tällä viikolla tehty päällystevaurioiden paikkauksia kuumamassalla. Kuvituskuva.

17.2. 12:00

Lämpötila jatkaa sahaamistaan nollan molemmilla puolilla. Se aiheuttaa nyt jatkuvaa pulmaa tienpitäjälle ja tien päällä liikkuville, kun päällysteiden reikiintyminen pääsee vauhtiin.

Jämsässä Ysitiellä teitä on paikattu kuluneella viikolla. Etenkin Jämsän eteläpuolella Partalanmäen kohdilla tie oli lämpötilavaihteluiden seurauksena päässyt erittäin monttuiseen kuntoon.

Keski-Suomen ely-keskus kertoo tiedotteessaan, että päällystevaurioiden korjaamisessa huomio kiinnittyy ensisijaisesti liikenneturvallisuutta vaarantaviin vaurioihin. Painopiste paikkauksissa on pääteillä, joilla liikennemäärät ovat suurimmat ja ajonopeudet korkeimmat.

Säät jatkuvat teiden reikiintymisen kannalta ongelmallisina. Lämpötila sahaa nollan molemmilla puolilla, mikä lisää reikiintymistä. Lumisateiden takia paikkauksia ei ely-keskuksen mukaan pystytä tekemään niin paljon kuin tällä hetkellä olisi tarvetta.

Ensi viikolle on suunniteltu kuumamassalla tehtäviä paikkauksia, joilla pyritään saamaan loput vilkkaalle tieverkolle ilmestyneet reiät kuntoon.

Päällystevaurioita on tällä hetkellä ympäri Keski-Suomea. Jämsässä on paljon vaurioita Petäjävedelle johtavalla tiellä 604. Ely-keskuksen mukaan se pyritään saamaan kuntoon heti pääteiden jälkeen.

Liikennettä vaarantavasta ongelmasta voi ilmoittaa suoraan Tieliikennekeskusten Tienkäyttäjän linjalle soittamalla numeroon 0200 2100.

Lähde: Keski-Suomen ely-keskus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos