Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä viime viikolla tehtyihin murtoihin liittyen – Teknisen tutkinnan tuloksia odotetaan

Jämsän keskustan tuntumassa murtauduttiin viime viikolla kahteen omakotitaloon.

20.2. 14:20

Poliisi on jatkanut Jämsän keskustan tuntumassa viime viikon keskiviikkona tapahtuneiden omakotitalomurtojen tutkintaa.

Etelätiellä ja Kaipolantiellä oleviin omakotitaloihin murtauduttiin keskiviikkona 15. helmikuuta kello 7.35–16 välisenä aikana.

Poliisi tutkii rikoksia törkeinä varkauksina. Sisä-Suomen poliisilaitoksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario, Veli-Pekka Välisaari kertoo, että tutkintaa on jatkettu epäiltyjen selvittämiseksi.

”Tekopaikalta on taltioitu erilaisia näytteitä, joita KRP tutkii tarkemmin muun muassa laboratoriotutkimuksilla. Niistä odottelemme tuloksia.”

Poliisi pyysi jo aiemmin vihjeitä tapahtumiin liittyen. Välisaaren mukaan ratkaisevia vihjeitä ei ole vielä tullut esimerkiksi tekijöiden käyttämään ajoneuvoon liittyen.

”Vihjeitä kaivataan edelleen.”

Alueella nähtiin keskiviikkona murtojen tapahtuma-aikaan kävelemässä kaksi henkilöä, jotka voivat liittyä tapahtumiin. Toinen henkilöistä on lyhyempi ja tanakampi ja kantoi neliskanttista tummaa laukkua. Hänellä oli pipo päässä. Toinen oli selkeästi pidempi, ja hänellä oli siisti leikattu parta. Molemmilla vaatetuksena tummat vaatteet. Mahdollisesti ulkomaalaistaustaisia.

Erityisesti poliisia kiinnostaa, ovatko kyseiset henkilöt tulleet paikalle ja poistuneet sieltä jollain ajoneuvolla.

Vihjeet voi ilmoittaa Jämsän poliisin tutkintaan joko puhelimitse numeroon 0295414741 tai sähköpostitse vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos