Poliisi saanut vinkin omakotitalomurtoihin liittyen ja kaipaa lisätietoja – Näitkö vaalean tai vaaleanharmaan kuomullinen peräkärry perässä parkkeeratun auton Saarentiellä?

Jämsän keskustan tuntumassa oleviin omakotitaloihin murtauduttiin viime viikon keskiviikkona.

Poliisi on saanut Jämsässä tehtyihin omakotitalomurtoihin liittyen vihjeen, jonka tiimoilta tarvittaisiin lisätietoja.

22.2. 9:54

Poliisi on saanut joitakin vihjeitä viime viikon keskiviikkona 15. helmikuuta tehtyihin murtoihin liittyen. Etelätiellä ja Kaipolantiellä oleviin omakotitaloihin murtauduttiin keskiviikkona kello 7.35–16 välisenä aikana.

Sisä-Suomen poliisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario, Veli-Pekka Välisaari kertoo, että etenkin yhden vinkin tiimoilta poliisi kaipaisi lisää tietoja. Vinkin antaja kertoi nähneensä keskiviikkona kello 10–10.30 aikaan Saarentiellä tien sivuun parkkeeratun auton. Tarkempi paikka on Ysitien ylittävästä Kaipolanväylän sillasta hieman keskustaan päin.

”Vinkkaaja oli nähnyt vaalean tai vaaleanharmaan auton, jonka perässä oli kuomullinen peräkärry. Autosta oli noussut kaksi tummiin pukeutunutta henkilöä”, Välisaari kertoo.

Poliisi pyytää kaikkia ajoneuvosta enemmän tietäviä olemaan yhteydessä.

”Jos jollekin olisi jäänyt auton merkki ja malli mieleen tai tarkka väri. Kiinnostaisi myös tietää, oliko kyseinen auto Suomen kilvissä vai kenties jonkun muun maan kilvissä.”

Alueella nähtiin keskiviikkona murtojen tapahtuma-aikaan kävelemässä kaksi henkilöä, jotka voivat liittyä tapahtumiin. Toinen henkilöistä on lyhyempi ja tanakampi ja kantoi neliskanttista tummaa laukkua. Hänellä oli pipo päässä. Toinen oli selkeästi pidempi, ja hänellä oli siisti leikattu parta. Molemmilla vaatetuksena tummat vaatteet. Mahdollisesti ulkomaalaistaustaisia.

Vihjeet voi ilmoittaa Jämsän poliisin tutkintaan joko puhelimitse numeroon 0295414741 tai sähköpostitse vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos