Jämsäläiset sisarukset valittiin Rasuan uusiksi yrittäjiksi

Jämsän elinvoimalautakunta päätti torstaina Rasuan leirintäalueen uusista yrittäjistä. Leirintäalue sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jämsänkosken taajamasta ja noin 15 – 20 minuutin päässä Jämsän keskustasta.

24.2. 8:23

Elinvoimalautakunta päätti torstaina kokouksessaan valita Rasuan leirintäalueen uudeksi yrittäjiksi paikalliset Iida ja Sonja Rantasen. Rantaset perustavat osakeyhtiön liiketoimintaa varten. Rantasten laatimassa liiketoimintasuunnitelmassa tulee esiin selkeästi vuokralaisen halu kehittää aluetta. He ovat laatineet hyvän suunnitelman taloudellisista ja ajankäytöllisistä panostuksista. Uudet ideat ja tukiverkosto oli kuvailtu hyvin liiketoimintasuunnitelmassa.

Iida ja Sonja Rantanen ovat innoissaan valinnastaan:

" Yrittäminen Rasuassa on ollut mielessä jo ennen kuin yrittäjähaku tuli julki. Lähdemme innolla kehittämään aluetta".

Jämsän kaupunki haki ympärivuotista toimijaa Rasuan leirintäalueen vetäjäksi ja määräaikaan mennessä tarjouksia tuli neljä. Tarjouksia vertailemaan perustettiin työryhmä, johon kuului edustajat maankäytöstä, yrityspalveluista, tilapalveluista ja elinvoimatoimen hallinnosta.

Tarjouspyynnön mukaisesti kaupungille toimitettujen liiketoiminta- ja kehittämissuunnitelmien perusteella kolme sopivinta potentiaalista vuokralaista kutsuttiin neuvottelemaan vuokralaisen liiketoimintasuunnitelmassa ja mahdollisissa liitteissä esitetyistä yksityiskohdista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos