Näin AKT:n lakko vaikuttaa koulukuljetuksiin Jämsässä

Lakon vuoksi ajamatta jäävät koulukuljetukset hoidetaan korvaavilla kuljetuksilla.

Koululaiset pääsevät ensi viikolla kouluun ATK:n lakosta huolimatta.

1.3. 14:26

Koululaiskuljetukset järjestetään Jämsässä ensi viikolla lähes normaalisti Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton lakosta huolimatta. Lakon vuoksi ajamatta jäävät koulukuljetukset hoidetaan korvaavilla kuljetuksilla.

Keskiviikkoaamuna alkaneen Auto- ja Kuljetusalan Työtekijäliiton lakko ei vaikuta Jämsässä Länsilinjojen koululaisvuoroihin. Kuljetuksia hoitava Länsilinjat on ilmoittanut hoitavansa kaikki koululaisvuorot, vaikka lakko jatkuisi ensi viikolla. Jyväskylän liikenteen koululaisvuorot välillä Mänttä-Jämsänkoski ja Mänttä-Halli hoidetaan korvaavilla kuljetuksilla.

Lakon jatkuessa ensi viikolla koulukuljetuksia ajavat Tilausliikenne Lampinen sekä Ruohon Taksit niiltä osin, kuin linja-autoliikennettä ei pystytä järjestämään.

”Kuljetusaikatauluissa ei ole muutoksia muutoin kuin Mäntän suunnalta Kuoreveden kouluun kulkevien lasten osalta. Heitä tullaan noutamaan tutulta pysäkiltä normaalia myöhemmin, noin kello 8.50, joten he myöhästyvät hieman ensimmäiseltä oppitunnilta”, kaupungin tiedotteessa todetaan.

Korvaavat kuljetukset koskevat noin 25 koululaista.

Ajantasaisen tiedon saamisen varmistamiseksi kaupunki kehottaa ihmisiä seuraamaan tiedotusta kaupungin verkkosivuilta sekä median uutisointia. Oppilaiden huoltajille koulukuljetuksista ja niihin liittyvistä muutoksista tiedotetaan tarkemmin Wilmassa

Lähde: Jämsän kaupunki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos