Omakotitalomurtojen tutkinnassa ei vielä läpimurtoa – Poliisi tutkii, liittyykö Joutsassa samoihin aikoihin ja samalla tyylillä tehty murto Jämsän tapauksiin

2.3. 12:00

Poliisi tutkii edelleen Jämsän keskustan tuntumassa Etelätiellä ja Kaipolantiellä kahteen omakotitaloon tehtyjä murtoja. Lähellä toisiaan sijaitseviin taloihin murtauduttiin 15. helmikuuta kello 7.35–16 välisenä aikana. Samalla alueella yritettiin samana päivänä ja samalla tyylillä murtautua kolmanteenkin omakotitaloon, mutta tässä tapauksessa se jäi yritykseksi.

Sisä-Suomen poliisin rikoskomisarion Veli-Pekka Välisaaren mukaan samoihin aikoihin, eli helmikuun 14. ja 16. päivän välillä murtauduttiin omakotitaloon myös Joutsassa. Tyyli oli sama kuin Jämsän murroissa.

”Voi olla, että tekijät ovat samoja kuin Jämsässä, jos kyseessä on joku liikkuva porukka. Nyt selvitellään, liittyvätkö tapaukset toisiinsa”, Välisaari kertoo.

Toistaiseksi tutkinnassa ei kuitenkaan ole tullut läpimurtoa. Mahdollisista havainnoista voi edelleen ilmoittaa Jämsän poliisin tutkintaan joko puhelimitse numeroon 0295414741 tai sähköpostitse vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos