Varkaat murtautuivat Pietilässä autotalliin ja anastivat siellä olleen ajoneuvon – Poliisi kaipaa vihjeitä

Varkaus tapahtui perjantai-illan ja lauantaiaamun välisenä aikana.

Aarre Temosen vuoden 1995 Toyota Hilux -auto varastettiin lukkojen takaa autotallista. Kuvassa anastettu auto.

13.3. 11:30

Jämsän Pietilästä, Vaivaroisentieltä, varastettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä autotallissa lukkojen takana ollut auto. Varastettu auto on Toyota Hilux -lava-auto, vuosimallia 1995.

Poliisi tutkii asiaa varkautena. Sisä-Suomen poliisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari kertoo, että varkaus tapahtui perjantai-illan kello 19 ja lauantaiaamun kello 8.30 välisenä aikana. Poliisi kaipaa varkauden tiimoilta vihjeitä.

Vihjeet voi ilmoittaa Jämsän poliisin tutkintaan joko puhelimitse numeroon 0295414741 tai sähköpostitse vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Haluttua tavaraa

Auton omistaja Aarre Temonen kertoo, että auto oli tallissa järeän liukuoven ja kunnollisen lukon takana. Tallista ei varastettu auton lisäksi muuta.

”Tässä on ollut vähän sulattelemista. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tällaista on minulle tapahtunut.”

Hän kertoo, että kyseinen automalli on ilmeisen haluttua tavaraa.

”Jonkun verran olen saanut yhteydenottoja kiinnostuneilta ostajilta autoon liittyen esimerkiksi postitse. Ei varkaidenkaan siis ole varmasti ollut vaikea selvittää, että minulla on ollut kyseinen auto.”

Autovarkaus harmittaa Temosta siitäkin syystä, että kyseessä oli käyttöauto, jota hän tarvitsee urakointi- ja kaivinkonetöissään päivittäin.

”Vähän tyhjän päälle tässä jäi sen vuoksi. Täytyy selvittää nuo viralliset asiat eteenpäin ja järjestää sitten korvaava menopeli alle.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos