Syväkeräysastioihin tuodun poltettavan ja pakkausjätteen kuljetusten kilpailutus ratkeaa torstaina kahden tarjouksen välillä

Elinvoimalautakunta päättää myös syväkeräysastioiden tyhjennyksen uudet hinnat.

Syväkeräyksen kuljetuksien kilpailutuksen lopputuloksen ratkaisee hinta.

Kaupungin elinvoimatoimi sai määräaikaan, eli 16. maaliskuuta mennessä kaksi tarjousta poltettavan jätteen ja pakkausjätteiden syväkeräyksen kuljetuksista.

Tarjouskilpailun voittaja valitaan torstaina elinvoimalautakunnan kokouksessa. Tarjouksista hyväksytään kokonaistaloudellisesti edullisin. Tarjousten vertailuperusteena on ainoastaan hinta, sillä hankinnan laatutaso on varmistettu hankinnan kohteelle asetetuilla vähimmäisvaatimuksilla.

Sopimuskausi alkaa 1. kesäkuuta 2023 ja jatkuu 31. toukokuuta 2026 saakka. Sitä voidaan jatkaa kahdella vuoden pituisella optiojaksolla, joiden käytöstä päättää kaupunki.

Syväkeräysurakka koskee asumisessa ja kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyviä ja kerättäviä kartonki- ja lasipakkauksia, pienmetallijätettä sekä poltettavaa jätettä. Suurin osa syväkeräysastioista on Himoksella, yksittäisissä asuinkiinteistöissä niitä on vain muutama.

Elinvoimalautakunta lyö torstaina lukkoon myös syväkeräysjäteastioiden keräyshinnat, joita ei ole tarkistettu vuosiin. Uudelleen määriteltyjen taksaperusteiden mukaan keräyshinnat ovat aiempaan verrattuna hieman laskemassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos