Klikkaa tästä eduskuntavaalien tulospalveluun – Ketkä ovat menossa läpi? Mitkä ovat puolueiden voimasuhteet?

Jämsän Seudun tulospalvelusta näet muun muassa, ketkä ovat pääsemässä eduskuntaan, mitkä ovat puolueiden väliset voimasuhteet ja lukuisia muita yksityiskohtia vaalituloksesta. Pääset tulospalveluun tässä jutussa.

Jämsän Seudun päivittyvästä tulospalvelusta voit seurata eduskuntavaalien äänestystuloksen kehittymistä reaaliaikaisesti vaali-iltana sunnuntaina 2. huhtikuuta.

Tulospalvelu on käytettävissä tässä jutussa. Jos jutussa oleva tulospalvelu ei näy laitteellasi oikein, löydät tulospalvelun myös täältä.

Tulospalvelussa voit tarkastella vaalitulosta koko maassa ja esimerkiksi vaalipiireittäin. Voit tarkastella myös äänestysalueiden, yksittäisten ehdokkaiden ja puolueiden tuloksia.

Kun ääntenlaskenta on valmis, näet tulospalvelusta saman tien, miten puolueet ja ehdokkaat pärjäsivät koko maassa, vaalipiireissä ja eri kunnissa sekä ketkä valitaan eduskuntaan. Näet myös, ketkä jäivät valitsematta, paljonko ääniä ehdokkaat saivat ja monia muita yksityiskohtia.

Jämsän Seudun tulospalvelu on osa Sanoman yhteistä vaalikone- ja tulospalveluhanketta, jossa ovat mukana myös Aamulehti, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa sekä lukuisat paikallismediat, esimerkiksi Valkeakosken Sanomat, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat, KMV-lehti, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos