Jämsänkosken ja Kaipolan K-Marketien kauppias vaihtuu – Uusi kauppiaspari aloittaa kesäkuun alussa

Jämsänkosken K-Market Viljan ja Kaipolan K-Marketin kauppias Mika Lindeqvist jatkaa uusiin haasteisiin.

Jämsänkosken ja Kaipolan K-Marketien kauppiaina aloittavat Mari ja Tero Pekkanen.

Jämsänkosken K-Market Viljan ja K-Market Kaipolan kauppias vaihtuu. Kesäkuun alussa K-Marketien uusina kauppiaina aloittavat Mari ja Tero Pekkanen.

Nykyinen kauppias Mika Lindeqvist jatkaa uusiin haasteisiin ja kiittää lämpimästi asiakkaita ja henkilökuntaa kuluneista vuosista.

”On todella ihana päästä jatkamaan kauppiasuraa kesän kynnyksellä. Olemme toimineet aiemmin kauppiasyrittäjinä Karstulan K-Market Mansikassa vuosina 2007–2018 ja Suolahden K-Supermarket Suosikissa vuosina 2018–2019. Jouduimme jättämään kauppiasuran Teron äkillisen vakavan sairaskohtauksen vuoksi”, Mari Pekkanen kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

Kauppiasvaihdoksesta huolimatta verkkokaupan palvelut ja kotiinkuljetus ovat edelleen osa K-Market Viljan palveluita. Uudet kauppiaat haluavat kehittää kauppoja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja luoda viihtyisän ja selkeän ympäristön asiakkaillemme.

”Meille on aina ollut tärkeää hyvä asiakaspalvelu ja olemme toteuttaneet asiakastoiveita laidasta laitaan. Haluamme, että kaupoistamme löytyy kaikille sopiva ostoskori. Otamme valikoimiin laajasti K-Menu tuotteita ja Pirkka-tuotteita”, Pekkaset avaavat suunnitelmiaan.

Vastuullisuutta ja kotimaisia tuotteita

Pekkaset kertovat pyrkivänsä vastuullisuuteen ja heidän sydäntä lähellä ovatkin erityisesti kotimaiset tuotteet ja luomutuotteet.

”Minimoimme ruokahävikin määrää kaikin mahdollisin tavoin. Meille on aina ollut tärkeää, että henkilökunta voi hyvin ja viihtyy työyhteisössä”, he listaavat kauppojensa vastuullisuustoimia.

Mari ottaa K-Marketeista kauppiasvastuun ja Tero on mukana kaupan työssä oman jaksamisensa mukaan.

”On hienoa, että voimme jatkaa kauppiaina.”

Mari on työskennellyt vuoden ajan Muuramen K-Market Kinkomaalla, ja samalla hän on opiskellut johtamista ja jatkaa opintojaan vielä kauppiastyön ohessa. Teron koko työura on kaupan alalta.

”Meillä on kolme tytärtä Martta 11 vuotta, Hilma 9 vuotta ja Alma 7 vuotta. Tytöt ovat innokkaita harrastamaan, joten vapaa-aika kuluu tyttöjen harrastusten parissa. Käymme mielellään koko perheen kanssa retkeilemässä luonnossa ja myös maastopyöräily on sydäntä lähellä. Tero on aina ollut innokas laittamaan ruokaa ja tämä harrastus on jatkunut myös sairastumisen jälkeen. Omassa keittiössä loihdittiin pahimpaan korona-aikaan myös oma hapanjuuri ja omaan hapanjuureen tehty pizza on koko perheen suuri suosikki”, Mari Pekkanen kertoo.

Lähde: K-ryhmän tiedote.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos