HimosLomien miljoonahanke palvelee vuoden päästä niin matkailijoita kuin paikkakuntalaisiakin – Tältä tulee näyttämään Willi Länsi, jonka pohjatyöt on jo aloitettu

Rakennuksen 3 000 neliön tiloista tulee löytymään paitsi monenlaisia pelimahdollisuuksia, myös teemaan istuva ravintola.

Willi Länsi nousee keskeiselle paikalle Himoksella, Himos Centerin naapuriin.

Himos Centerin viereen, Länsi-Himoksentien ja Haapanantien risteykseen nousevan monitoimihallin nimeksi tulee Willi Länsi. Nimi selittyy paitsi rakennuksen ulkokuorella, myös sen monipuolisella palvelutarjonnalla, HimosLomilta kerrotaan.

Willi Länsi on HimosLomille noin 7 miljoonan euron kokonaisinvestointi, jonka on määrä valmistua keväällä 2024. Kaikkiaan noin 3 000 neliön kokoisesta monitoimihallista tulee löytymään kahdeksan hohtokeilarataa, kaksi padelkenttää, kuntosali, golf- ja ammuntasimulaattorit sekä asiakkaita ympärivuotisesti palveleva, noin 150-paikkainen ravintola terasseineen.

”Willi Länsi ei ole mitään ilman omaa saluunaa. Ravintola ja suuri terassi tarjoavat helpotusta janoiselle ja nälkäiselle kulkijalle. Voit poiketa ravintolaan iltapäiväkahville, ruokailemaan tai sammuttamaan janoasi baaritiskille. Saluunassa voit jopa kuulla saluunapianon soittoa juomaa odotellessasi”, HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala kertoo.

Willin Lännen julkisivu tulee suunnitelmien mukaan näyttämään tältä.

Heikkalan mukaan Willi Länsi tarjoaa sekä matkailijoille että paikallisille monipuolisia palveluita ja tekemistä vuoden jokaisena päivänä, säästä riippumatta. Samalla se kasvattaa Himoksen vetovoimaisuutta ympärivuotisena kohteena.

”Monitoimihalli tulee tarjoamaan myös lisää joustavaa lomailua, sillä padelkentät, golf- ja ammuntasimulaattorit sekä kuntosali tulevat olemaan käytössä kaikkina vuorokaudenaikoina, kun kentille pääsee sisään omatoimisesti varauskoodilla. Tällaisia mahdollisuuksia on toivottu paljon Himoksen aktiviteettitarjontaan”, Heikkala sanoo.

Monitoimihallin suunnittelu on jyväskyläläisen rakennusarkkitehdin, Arkkitehtipalvelu Oy:n Harri Luomaan käsialaa. Rakentamisesta vastaa naarajärveläinen Rakennusliike U. Lipsanen Oy.

Willin Lännen sisustussuunnittelun toteuttaa Sisustussuunnittelu Marika Kurki Muuramesta. Lähes koko rakennuksen sisustus tulee noudattamaan Willin Lännen teemaa.

Rakennuspaikan maatyöt ja louhinta alkoivat jo jokunen viikko sitten ja valmistuvat toukokuun puoliväliin mennessä. Niistä vastaa Jämsän Metalli ja Kuljetus Oy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos