HimosLomat on Vuoden kotimainen matkailuyritys

Tunnustus jaettiin Kotimaan Matkailumessuilla Tampereella.

Yhteiskuvassa vasemmalta Tampereen Messujen toimitusjohtaja Tuomas Räsänen, HimosLomien markkinointipäällikkö Sinikka Långström, Visit Tampereen toimitusjohtaja Jari Ahjoharju, HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala, Visit Jyväskylä Regionin matkailujohtaja Susanne Rasmus ja Jämsän kaupungin matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén.

HimosLomat on Vuoden kotimainen matkailuyritys. Tunnustus julkistettiin Kotimaan Matkailumessuilla Tampereella lauantaina.

Tuomariston mukaan HimosLomat on pitkän nousujohteisen kehityskaaren omaava yritys, joka on tehnyt rohkeita avauksia jo vuosia. Yritys on noussut kotimaisten matkailijoiden supersuosioon ja sen kohderyhmä on poikkeuksellisen laaja lapsiperheistä nuoriin aikuisiin ja edelleen aikuisväestöön. HimosLomat tunnetaan ympärivuotisena kohteena, jonne palataan useitakin kertoja saman vuoden aikana.

HimosLomien toimitusjohtajan Päivi Heikkalan mukaan yrityksen saama tunnustus tuntuu hyvältä.

”Toivomme, että tunnuksen myötä matkailijat löytävät HimosLomat entistäkin paremmin ja pystymme tarjoamaan palveluita myös uusille asiakkaille. Ensi vuoden keväällä tulemme avaamaan myös monitoimihalli Willin Lännen, jonka myötä ympärivuotiset palvelut paranevat”, Heikkala kertoo.

Lue lisää: HimosLomien miljoonahanke palvelee vuoden päästä niin matkailijoita kuin paikkakuntalaisiakin – Tältä tulee näyttämään Willi Länsi, jonka pohjatyöt on jo aloitettu

Tunnustuksesta iloitsi myös Keski-Suomen matkailun alueorganisaationa toimivan Visit Jyväskylä Regionin matkailujohtaja Susanne Rasmus.

”On aivan todella hienoa, että HimosLomien pitkäjänteinen, kunnianhimoinen ja menestyksekäs työ on huomattu ja saimme Keski-Suomen matkailualueelle arvostetun Vuoden kotimainen matkailuyritys -tunnustuksen. Tällaiset huomionosoitukset ovat tärkeitä myös koko matkailualueelle tunnettuuden ja yhä uusien matkailijoiden saavuttamiseksi”, Rasmus totesi.

Lähde: Visit Jyväskylä Region.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos