Keskuskadun saneerauksen takuukorjaukset jatkuvat – Muutoksia liikennejärjestelyissä 16. toukokuuta lähtien

Keskuskadulla korjataan ja muutetaan muun muassa suojateiden kiveyksiä, kiertoliittymän saumauksia sekä uusitaan asfalttipäällysteitä.

Keskuskadun saneerauksen takuukorjaukset ja muutostyöt saatetaan loppuun kesän 2023 aikana, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Kadulla korjataan ja muutetaan muun muassa suojateiden kiveyksiä, kiertoliittymän saumauksia sekä uusitaan asfalttipäällysteitä. Kevyenliikenteenväylien betonikivikorjaukset saatetaan myös loppuun.

Osa töistä vaikuttaa ajoneuvoliikenteeseen ja Keskuskatu joudutaan vaiheittain sulkemaan ajoneuvoliikenteeltä aikavälillä 16. toukokuuta–19. kesäkuuta.

Kiertoliittymässä on korjauksen aikana 5.–19. kesäkuuta käytössä liikennevalo-ohjaus välillä Koskentie–Keskuskatu, Seppolan sillan suuntaan. Tällöin ajoneuvoliikenne kiertoliittymän ja keskustan suuntaan sekä Mottilantielle on poikki.

Linja-autoliikenne ajaa 16. toukokuuta lähtien Koskentien, Lindemaninkadun ja Siltakadun kautta. Väliaikaiset pysäkit ovat Koskentiellä R-Kioskin ja Palvelutalon kohdilla.

Lähde: Jämsän kaupunki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos