Autiona ollut vanha videobaari syttyi tuleen Jämsänkoskella

Rakennuksen sammutustöiden arvioitiin illalla kestävän aamuun asti. Toisen kerroksen huone tuhoutui täysin tulipalossa.

| Päivitetty

Tyhjillään oleva kaksikerroksinen rakennus syttyi maanantai-iltana palamaan Jämsänkoskella. Pelastuslaitos sai tiedon rakennuspalosta Jämsän Oinaalantiellä kello 20.18, kun rakennuksen katonrajasta nousi savua.

Kun pelastuslaitoksen yksiköt pääsivät paikalle, rakennuksen ikkunoista löivät liekit. Hieman kello kymmentä pelastuslaitoksen yksiköt sammuttavat edelleen kyteviä palopesäkkeitä rakennuksen purueristeissä.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Olli Markkasen mukaan pelastustöiden arvioidaan jatkuvan paikalla aamuun asti. Hieman ennen iltakymmentä rakennuksen sammutuksessa oltiin pääsemässä sammutustöistä jälkivartiointiin.

Pelastuslaitoksella ei ole vielä arviota palon syttymissyystä.

Palanut rakennus on pelastuslaitoksen tietojen mukaan vanha videobaarina toiminut rakennus, joka oli ennen syttymistään asumaton. Sen yläkerran huoneistossa oli tavaroita, jotka kärsivät palossa. Markkasen mukaan toisessa kerroksessa yksi huoneisto tuhoutui kokonaan ja palo oli levinnyt yläpohjaan, ullakkotiloihin ja seinärakenteisiin. Rakennus kärsi sammutuksessa myös vesivahinkoja.

Pelastuslaitos ei illalla ollut vielä onnistunut tavoittamaan rakennuksen omistajaa yrityksistä huolimatta. Palossa ei sattunut henkilövahinkoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos