Auto törmäsi kiveen ja pyörähti katolleen, kortiton kuski humalassa

Auto törmäsi kiveen ja pyörähti katolleen, kortiton kuski humalassa
Jämsän Seutu

Hätäkeskukseen tuli maanantai-iltana kello 20.21 ilmoitus, jonka mukaan Himoshuipuntiellä oli auto katollaan ja auton vieressä neljä henkilöä.

Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että henkilöauton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auto oli tullut mutkasta luisussa noin 25 metrin matkan ja törmännyt tämän jälkeen kiveen, minkä seurauksena pyörähtänyt katolleen. Auton kuljettajaksi osoittautui paikkakuntalainen parikymppinen nainen. Naiselle suoritettu alkometripuhallus ylitti rattijuopumuksen rajan. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Loukkaantunut kuljettaja toimitettiin Tampereelle Acutaan jatkohoitoon. Auton kyydissä olleet kaksi miestä toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta Jämsän terveyskeskukseen tarkastettavaksi. Auton kyydissä ollut naismatkustaja ei loukkaantunut ulosajossa. Ulosajon osalta tapahtumia selvitellään liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Loistavaa, pääsiäiset on juhlittu ,nyt vaan odottelemaan Vappua ja Jussia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: