Mikko Lindroos

Jämsästä Pääskyläntie 42:n autotallista lauantain ja sunnuntain välisenä yönä anastettu 250-kuutioinen Yamaha-enduropyörä on löytynyt.

- Poliisi ilmoitti maanantaina kello 16 aikoihin, että pyörä on löytynyt Pietilästä autiona olevan talon piharakennuksesta. Ja siellähän se olikin. Iso kiitos poliisille ripeästä toiminnasta, pyörän omistaja kertoo tyytyväisenä.

Pyörä oli löydettäessä lähes vahingoittumaton.

- Takajarrunestesäiliö oli irronnut ja pyörässä oli hieman naarmuja, mutta niistä kyllä selvitään. Se on pääasia, että pyörä löytyi.

Autotallin ovi tiirikoitiin

Jämsästä Pääskyläntie 42:n autotallista anastettiin moottoripyörä viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Varkaiden matkaan lähti sininen kuvassa näkyvä 250-kuutioinen Yamaha-enduropyörä, joka löytyi maanantaina iltapäivällä. Pyörän omistaja lupasi pyörän löytymiseen johtavasta vihjeestä palkkion.

Omistaja harmitteli maanantaiaamuna, että pyörään oli mennyt viime aikoina paljon rahaa.

- Juuri sain laitetuksi siihen uudet katteet ja korjatuksi moottorin. Piikkirenkaatkin olivat uudenkarheat.

EDIT: Päivitetty jutun sisältö, anastettu pyörä löytyi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: